10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Budget Alles-in-1 reviews

De reviews en beoordelingen over Budget Alles-in-1 zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Budget Alles-in-1 reviews.

Over Budget Alles-in-1

Budget Thuis is al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Producten waar de consument eigenlijk geen omkijken naar wilt hebben. Gas en stroom moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken en je wilt natuurlijk altijd bereikbaar zijn. Het liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. En zonder gedoe. Dat is Budget Thuis.

Voordelen:

Combikorting
Een combinatie van Budget Energie én Alles-in-1? Dan € 5,- combikorting per maand. Met ruim één miljoen klanten bij Budget Energie is de kans groot dat een bezoeker kan combineren. Hierdoor is dit een van de beste proposities voor de vaste lasten.

Snelle keuring
Budget Thuis houdt van duidelijkheid en dit houdt ook in dat er regelmatig gekeurd wordt.

Scherpe proposities
Altijd goede acties met hoge kortingen en lage prijzen.

Internet
Bij Budget Alles-in-1 kun je terecht met zowel een ADSL- als glasvezelaansluiting. Afhankelijk van waar je woont, kun je gebruik maken van het glasvezelnetwerk. Budget Alles-in-1 maakt gebruik van het KPN-netwerk. Betrouwbaar én stabiel dus. En dat in heel Nederland. De installatie regel je trouwens in veel gevallen heel gemakkelijk zelf. Een simpele handleiding wordt namelijk meegeleverd. Toch behoefte aan een installateur? Dan regelt Budget Alles-in-1 dat er iemand bij je langskomt.

TV
Budget Alles-in-1 biedt Interactieve TV van KPN. Ook dit gaat via je ADSL- of glasvezelaansluiting. Het basispakket bestaat uit meer dan 65 tv-zenders en zo’n 40 in HD. Nog niet genoeg? Dan kun je dit aanvullen met allerlei tv-pakketten. Van het Turks of Kids Pakket tot verschillende sportpakketten. Voor ieder wat wils. Meer dan één tv in huis? Geen probleem. Kies dan voor extra televisieontvangers. Live tv pauzeren en Begin Gemist behoren trouwens ook tot het basispakket.

Bellen
Kies je ook voor Bellen via Budget Alles-in-1? Dan bel je met je vaste telefoon tegen lage tarieven naar alle Nederlandse en buitenlandse nummers (zowel vast als mobiel). Interesse in onbeperkt bellen? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor Bellen Onbeperkt Vast, Onbeperkt Mobiel of Onbeperkt Buitenland. Deze bundels kosten je € 5,- per maand extra.

Energie
Met ruim 1 miljoen klanten is Budget Energie een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Budget Energie houdt het graag simpel: een duurzaam product, blijvende besparing op stroom en gas met een goede, persoonlijke service.

Budget Alles-in-1 ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Budget Alles-in-1? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Budget Alles-in-1.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Budget Alles-in-1 op Trustreview.

Budget Alles-in-1 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Budget Alles-in-1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Budget Alles-in-1”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Budget Alles-in-1 heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Budget Alles-in-1 is vooral actief binnen de sector alles in 1 en daarnaast ook nog in de sector(en) telecom.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Budget Alles-in-1 gekregen? Dan kun je naar de website van Budget Alles-in-1 gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.