6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Avis reviews

De reviews en beoordelingen over Avis zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Avis reviews.

Over Avis

 

Avis ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Avis? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Avis.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Avis op Trustreview.

Avis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Avis

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avis”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Avis heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Avis is vooral actief binnen de sector autoverhuurders en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Avis gekregen? Dan kun je naar de website van Avis gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.