10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

E-Bloom.nl reviews

De reviews en beoordelingen over E-Bloom.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle E-Bloom.nl reviews.

Over E-Bloom.nl

E•bloom.nl werkt op een eerlijke en duurzame manier om kwalitatieve bloemen, planten en boeketten waarmaken voor consumenten en zakelijke partners te regelen. Uiteindelijk draait het om mensen blij maken met de producten. Want iedereen wordt toch vrolijk van groen en bloemen? Alle producten worden in een mooie cadeauverpakking verzonden inclusief instructies. Kies voor een gaaf plukboeket, een vol veldboeket, de No Waste Friday bos of de special; allemaal boeketten met een eigen charme voor elk moment!

E-Bloom.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met E-Bloom.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor E-Bloom.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van E-Bloom.nl op Trustreview.

E-Bloom.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over E-Bloom.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E-Bloom.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

E-Bloom.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

E-Bloom.nl is vooral actief binnen de sector bloemen en planten en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van E-Bloom.nl gekregen? Dan kun je naar de website van E-Bloom.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.