6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Surprose.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Surprose.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Surprose.nl reviews.

Over Surprose.nl

Surprose is nieuw op de Nederlandse markt en biedt een gegarandeerde tevredenheid aan haar klanten.

Het team achter Surprose heeft ruim 13 jaar ervaring in de online verkoop van bloemen in geheel Europa. Surprose is volkomen transparant in de herkomst van de rozen. Land van herkomst en de kweker worden genoemd op elke productpagina. Surprose selecteert de beste rozen, bij de beste kwekers ter wereld en biedt ook zeer exclusieve soorten op haar webshop aan. Rozen zijn ook per stuk, in meerdere kleuren van 20 -.1.000 stuks online te bestellen.

Surprose.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Surprose.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Surprose.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Surprose.nl op Trustreview.

Surprose.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Surprose.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Surprose.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Surprose.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Surprose.nl is vooral actief binnen de sector bloemen en planten en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Surprose.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Surprose.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.