6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Tuinplant.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Tuinplant.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Tuinplant.nl reviews.

Over Tuinplant.nl

USP's:
• Tuinplant.nl heeft een eigen transportbedrijf, hierdoor kan er (in tegenstelling tot veel concurrenten) ook volledige bomen en andere grote planten geleverd worden. De concurrenten leveren doorgaans formaten die met de reguliere bezorgers kunnen worden geleverd (TNT, UPS etc).
• Men ontvangt desgewenst een gratis tuinontwerp en beplantingsplan bij aankoop van planten.
• De website zit vol met tips, instructievideos etc. wat betreft tuinonderhoud en beplanting.

Tuinplant.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Tuinplant.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Tuinplant.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Tuinplant.nl op Trustreview.

Tuinplant.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Tuinplant.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tuinplant.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Tuinplant.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Tuinplant.nl is vooral actief binnen de sector bloemen en planten en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Tuinplant.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Tuinplant.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.