10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Happy Handmade Living Magazine reviews

De reviews en beoordelingen over Happy Handmade Living Magazine zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Happy Handmade Living Magazine reviews.

Over Happy Handmade Living Magazine

Tijdschrift voor creatieve mensen. Happy Handmade Living magazine is een nieuw tijdschrift voor creatieve mensen met liefde voor accessoires, mode, materialen en interieur. Drijvende kracht achter het blad is de populaire interieurblogger Lisanne Multem van de gelijknamige website Happy Handmade Living. In het magazine inspireert ze de lezer om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten. Denk aan een gehaakt vest of juten tas, maar ook creatieve diy’s voor in huis, zoals een raffia wandhanger of macramé plantenhanger. Verder neemt Lisanne je mee naar inspirerende interieurs van bekende bloggers en instagrammers, geeft ze zonnige reistips en duikt ze de keuken in voor heerlijke recepten. Uiteraard ontbreken de nieuwste trends en technieken niet in het magazine.

Het tijdschrift is gedrukt op stevig papier, zodat je het goed kunt bewaren en steeds weer opnieuw van de plank kunt pakken.

Happy Handmade Living Magazine ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Happy Handmade Living Magazine? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Happy Handmade Living Magazine.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Happy Handmade Living Magazine op Trustreview.

Happy Handmade Living Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Happy Handmade Living Magazine

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Happy Handmade Living Magazine”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Happy Handmade Living Magazine heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Happy Handmade Living Magazine is vooral actief binnen de sector boeken en magazines en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Happy Handmade Living Magazine gekregen? Dan kun je naar de website van Happy Handmade Living Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.