10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

MyMagazines reviews

De reviews en beoordelingen over MyMagazines zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle MyMagazines reviews.

Over MyMagazines

MyMagazines is een webshop van Hearst Netherlands waar een verzameling van alle titels die onder Hearst Netherlands vallen staan. Er kan hier een abonnement afgesloten worden of losse edities bestellen. Op de homepage van MyMagazines zijn de specials van het moment te zien, bijvoorbeeld de Quote 500. Daarnaast is er op de homepage ook een overzicht van de populaire titels. Ook worden op de homepage acties getoond van het moment, zoals Maand van de wetenschap en geschiedenis of de herfstactie.

MyMagazines ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met MyMagazines? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor MyMagazines.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van MyMagazines op Trustreview.

MyMagazines reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over MyMagazines

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MyMagazines”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

MyMagazines heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

MyMagazines is vooral actief binnen de sector boeken en magazines en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van MyMagazines gekregen? Dan kun je naar de website van MyMagazines gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.