6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Shoppartners.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Shoppartners.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Shoppartners.nl reviews.

Over Shoppartners.nl

Shoppartners B.V. is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels heeft Shoppartners B.V. 100 verschillende winkels en ongeveer 100.000 producten op voorraad. Shoppartners B.V. is een uniek bedrijf en doet graag iets anders dan de rest. Met het wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten heeft Shoppartners B.V. een uniek assortiment gecreëerd wat u nergens anders vindt. Dagelijks werkt Shoppartners B.V. met 100 enthousiaste collega's en doet het personeel haar uiterste best om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen. En met succes, Shoppartners B.V. staat op positie 101 van de top 250 grootste e-commerce bedrijven (Twinkle100 van 2019).

Shoppartners.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Shoppartners.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Shoppartners.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Shoppartners.nl op Trustreview.

Shoppartners.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Shoppartners.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shoppartners.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Shoppartners.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Shoppartners.nl is vooral actief binnen de sector boeken en magazines en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Shoppartners.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Shoppartners.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.