6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Tegeltjes.com reviews

De reviews en beoordelingen over Tegeltjes.com zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Tegeltjes.com reviews.

Over Tegeltjes.com

Dit is Tegeltjes.com. Met een jong en enthousiast team werken zij al sinds 2007 aan het realiseren en maken van leuke persoonlijke tegels. Teamspirit, openheid en collegialiteit staan bij hun hoog in het vaandel. De basis vanons succes is een goede samenwerking met elkaar, diverse organisaties, waarbij het belang en de wensen van hun klanten voorop staat.

Tegeltjes.com ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Tegeltjes.com? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Tegeltjes.com.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Tegeltjes.com op Trustreview.

Tegeltjes.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Tegeltjes.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tegeltjes.com”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Tegeltjes.com heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Tegeltjes.com is vooral actief binnen de sector cadeaus en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Tegeltjes.com gekregen? Dan kun je naar de website van Tegeltjes.com gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.