10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Watzalikkopen.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Watzalikkopen.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Watzalikkopen.nl reviews.

Over Watzalikkopen.nl

Watzalikkopen.nl is opgericht in 2011 door Jean-Paul Polfliet. Na een voorbereiding van ongeveer 6 maanden is de webshop online gegaan op 1 januari 2012. Vanaf deze datum begon de webshop langzaam te groeien van enkele bestellingen per week tot honderden bestellingen per maand en van het werken in een garage tot een profesioneel bedrijf runnen in een bedrijfspand.

Door zich te specialiseren in mokken, tegeltjes, knuffels en handdoeken gaat Watzalikkopen.nl voor de beste kwaliteit. Dit is ook de reden dat de consument bij Watzalikkopen.nl ook geen taarten en bloemstukken vindt. Watzalikkopen.nl houden zich bezig met waar ze zo goed mogelijk in willen zijn.

Het doel van Watzalikkopen.nl is om iedereen op een snelle, vertrouwde manier een gepersonaliseerd cadeau te laten bestellen.

Watzalikkopen.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Watzalikkopen.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Watzalikkopen.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Watzalikkopen.nl op Trustreview.

Watzalikkopen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Watzalikkopen.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Watzalikkopen.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Watzalikkopen.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Watzalikkopen.nl is vooral actief binnen de sector cadeaus en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Watzalikkopen.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Watzalikkopen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.