10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Camping De Meeuw reviews

De reviews en beoordelingen over Camping De Meeuw zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Camping De Meeuw reviews.

Over Camping De Meeuw

Kamperen
Camping De Meeuw ligt in een wterrijke omgeving, direct naast het Brielse meer. De groene kampeerplekken zijn ruim opgezet met een oppervlakte van 100 m2 en voorzien van 10 ampère stroom. Op elk veld is een watertappunt aanwezig. De kampeervelden zijn autovrij, waardoor kinderen vrij kunnen spelen. Op alle kampeervelden zijn honden toegestaan.

Verhuur
Een verblijf op camping De Meeuw is ook mogelijk in één van de accommodaties. Bezoekers kunnen een chalet met eigen terras, een gezellige lodge of authentieke trekkershut huren. Elke accommodatie beschikt over een tuinset of een picknickbank. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 5 personen en in een aantal huisjes zijn honden gratis toegestaan.

Faciliteiten
Camping De Meeuw is een camping voor jong en oud en met verschillende campingfaciliteiten. De mooie ligging aan het water staat garant voor veel waterpret. Genieten van de zon en de omgeving kan op één van de twee strandjes die alleen toegankelijk zijn voor gasten. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen hun hart ophalen aan sport- spel en vermaak. Een leuke activiteit op het water is suppen; met een surfboard en een peddel verken je het meer, terwijl je gelijktijdig sportief bezig bent. Of huur een sloep en ga een dagje uit varen. De camping heeft verder een eigen jachthaven met eigen trailerhelling en beschutte ligplaatsen en is een perfecte uitvalsbasis om verschillende watersporten te beoefenen, zoals zeilen, surfen en waterskiën. Ook vissers kunnen hun hart ophalen met verschillende goede visstekken. Centraal gelegen bevindt zich het horecapaviljoen met een snackbar en eetcafé met twee verschillende terrassen en uitzicht op het water. Tijdens het hoogseizoen vinden hier diverse activiteiten plaats. Kortom: alles voor een perfecte vakantie is op deze camping aanwezig.

Camping De Meeuw ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Camping De Meeuw? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Camping De Meeuw.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Camping De Meeuw op Trustreview.

Camping De Meeuw reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Camping De Meeuw

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camping De Meeuw”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Camping De Meeuw heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Camping De Meeuw is vooral actief binnen de sector campings en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Camping De Meeuw gekregen? Dan kun je naar de website van Camping De Meeuw gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.