10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Easyatent.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Easyatent.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Easyatent.nl reviews.

Over Easyatent.nl

Ontdek de fantastische omgeving
Zowel fanatieke kampeerders als degene die op zoek zijn naar een luxe glampingvakantie kunnen bij Easyatent.nl terecht. Het uiteenlopende assortiment accommodaties reikt van glamoureuze safaritenten met sanitair tot avontuurlijke bungalowtenten. Helemaal geen liefhebber van tenten? Ook dat is geen probleem. Easyatent.nl biedt mobile homes in verschillende afmetingen en prijsklassen aan.

Hoewel de accommodaties van Easyatent.nl maatwerk zijn, hebben ze één gemene deler: de praktische functionaliteit staat altijd voorop. Dat betekent een accommodatie in de natuur, waarin zorgeloos geleefd mag worden en waar men kan rekenen op persoonlijke service van de campingmedewerkers. Zo kan iemand, samen met het hele gezin, pas echt buiten gewoon genieten.

USP's
• Familiebedrijf sinds 2001
• 11 beste campings
• Vaste lage prijzen
• Easyatent.nl woont er zelf

Easyatent.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Easyatent.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Easyatent.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Easyatent.nl op Trustreview.

Easyatent.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Easyatent.nl

1 review for Easyatent.nl

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

 • Eelco

  Noisy

  Croatia was very beautifull.
  The tent was okay.

  However, we couldn’t sleep at night because of the partying neighbors.
  Even after complaining at Easyatent (and after they promised it would stop), the nuisance produced after midnight did not stop.

  Would suggest not to book here if you want to sleep.

  Never Easyatent again.

  Edit: We complained about the neighbors in an Easyatent. Not the campsite itself.

  18 september 2021

  Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Easyatent.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Easyatent.nl is vooral actief binnen de sector campings en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Easyatent.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Easyatent.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.