6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Roan.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Roan.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Roan.nl reviews.

Over Roan.nl

Roan Campingvakanties is een Nederlandse organisatie die compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans verhuurt op topcampings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Nederland, Oostenrijk en Slovenië.

De uitstekende accommodaties worden onderhouden door eigen medewerkers van Roan, die tevens het (Nederlandstalige, in Kroatië Engelstalige en/of Duitstalige) aanspreekpunt zijn tijdens uw vakantie. Roan richt zich steeds meer op het luxe segment in het kamperen. Zo is het nieuwste type stacaravan uitgerust met 3 slaapkamers, ruime overdekte houten veranda, loungebank, eigen WiFi-netwerk, afwasmachine, gratis airconditioning en Nederlandse satelliet tv. Daarnaast worden er ook nog andere type volledige ingerichte stacaravans en tenten verhuurd. Voor de kinderen hebben ze gratis kinderfietsen ter beschikking.

Roan Campingvakanties is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Roan.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Roan.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Roan.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Roan.nl op Trustreview.

Roan.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Roan.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Roan.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Roan.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Roan.nl is vooral actief binnen de sector campings en daarnaast ook nog in de sector(en) vakantie.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Roan.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Roan.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.