10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Lexa (NL) reviews

De reviews en beoordelingen over Lexa (NL) zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Lexa (NL) reviews.

Over Lexa (NL)

Lexa.nl is de nummer 1 datingsite van Nederland. Lexa.nl, opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Inmiddels is Lexa.nl uitgegroeid tot de grootste en meest betrouwbare datingsite van Nederland met honderdduizenden actieve members.

Doordat alle profielen vooraf gecontroleerd worden, maken wij daten voor onze singles zo betrouwbaar en veilig mogelijk.

Samenwerken met Lexa.nl betekent samenwerken met een professionele organisatie met een enorm groeipotentieel. Wij zorgen ervoor dat aanmeldingen van affiliates regelmatig gekeurd worden.

Doe mee aan het Lexa.nl affiliate programma en pak het voordeel van:
– aantrekkelijke vergoedingen voor de partners
– hoge conversiepercentages
– eenvoudige en gebruiksvriendelijke plaatsing op de site van de partner
– een speciaal team dat zich bezighoudt met de affiliatie binnen Lexa.nl

Tracking Insight:
Als publisher krijg je inzicht in de leads die je realiseert en kun je inspringen op de soort conversie die je bereikt. Zo delen wij tracking insight over de volgende variabelen:

Postcode/ Provincie
Geslacht:
1=Vrouw zoekt man
2=Man zoekt vrouw
3=Vrouw zoekt vrouw
4=Man zoekt man

Leeftijdsgroep
1=18-24 jaar
2=25-34 jaar
3=35-49 jaar
4=50-99 jaar

Wanneer jij jezelf aanmeldt bij Lexa.nl, dien je, je aan de voorwaarden van Meetic te houden.
https://www.lexa.nl/misc/terms.php

Lexa (NL) ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Lexa (NL)? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Lexa (NL).

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Lexa (NL) op Trustreview.

Lexa (NL) reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Lexa (NL)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lexa (NL)”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Lexa (NL) heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Lexa (NL) is vooral actief binnen de sector dating en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Lexa (NL) gekregen? Dan kun je naar de website van Lexa (NL) gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.