6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Svensson.club reviews

De reviews en beoordelingen over Svensson.club zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Svensson.club reviews.

Over Svensson.club

Svensson.club is een webshop met 3 hoofdcategorieën.

1. Gezondheid, natuurlijke producten ter ondersteuning van de prostaat, menopauze, immuniteit, vermoeidheid. Binnen deze producten is het ook mogelijk om vitamine D, vitamine C, visolie, glucosamine terug te vinden.
2. Sport, sportsupplementen en sportvoeding, getest in een onafhankelijk lab tegen doping. Samengesteld uit jarenlange ervaring met topsporters. Svensson.club voorziet ook persoonlijke schema’s op basis van de doelstellingen die men wil behalen.
3. Afslanken, Svensson.club voorziet ook hier persoonlijke schema’s op basis van je afslankdoelstellingen. Svensson.club heeft twee programma’s, enerzijds heb het klassieke eiwitdieet. Hiervoor is een uitgebreid en divers assortiment aan eiwitrijke producten (gaande van tortitos, shake, lowcarb pasta’s en brood, soepen, repen) Daarnaast is Svensson.club al meer dan 40 jaar de marktleider met een product dat het intermittent vasten ondersteunt. Detopper was ZERO 3. Svensson.club is een merk opgericht in 1973, het eerste postorderbedrijf dat op zijn topmoment heel veel ZERO 3 gebruikers had.

Svensson.club ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Svensson.club? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Svensson.club.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Svensson.club op Trustreview.

Svensson.club reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Svensson.club

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Svensson.club”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Svensson.club heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Svensson.club is vooral actief binnen de sector dieet & gezond en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Svensson.club gekregen? Dan kun je naar de website van Svensson.club gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.