10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

DUSK reviews

De reviews en beoordelingen over DUSK zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle DUSK reviews.

Over DUSK

DUSK is een uniek erotisch ‘video on demand’ concept dat internationaal opereert. Met TV, online video’s, een online magazine en (binnenkort) een webshop is het een multimediaal platform dat zich richt op vrouwen en koppels in de leeftijd van 25 – 60. De bezoekers van ons platform hebben de mogelijkheid zich te abonneren tot het kijken van video’s in drie verschillende opties:

In tegenstelling tot andere erotische digitale concepten waar de focus op ‘mainstream' porno ligt, focust Dusk zich op erotische content waar vooral de vrouwelijke kijkster opgewonden van raakt, namelijk porna*. Een belangrijk element van DUSK is dat de films voor op het platform worden gekozen door duizenden vrouwen vanuit ons vrouwenpanel.

DUSK ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met DUSK? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor DUSK.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van DUSK op Trustreview.

DUSK reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over DUSK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DUSK”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

DUSK heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

DUSK is vooral actief binnen de sector diensten en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van DUSK gekregen? Dan kun je naar de website van DUSK gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.