0
1 reviews
Schrijf een review

LifePoints (NL) reviews

De reviews en beoordelingen over LifePoints (NL) zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle LifePoints (NL) reviews.

Over LifePoints (NL)

LifePoints (NL) ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met LifePoints (NL)? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor LifePoints (NL).

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van LifePoints (NL) op Trustreview.

LifePoints (NL) reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over LifePoints (NL)

1 review for LifePoints (NL)

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Sergei

    Ik wacht al geruime tijd op mijn €10 beloning…Lifepoints zegt dat ik het bedrag heb gehad maar toen ik aangaf niks in mijn paypal account te hebben gehad, zouden ze het nog eens een keer bekijken….we zijn nu 2 maanden verder!…nog steeds geen oplossing.

    12 december 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

LifePoints (NL) heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

LifePoints (NL) is vooral actief binnen de sector diensten en daarnaast ook nog in de sector(en) bemiddeling.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van LifePoints (NL) gekregen? Dan kun je naar de website van LifePoints (NL) gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.