6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Zoo-enzo.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Zoo-enzo.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Zoo-enzo.nl reviews.

Over Zoo-enzo.nl

ZOO&ZO is de meest verrassende en grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux. Een bijzondere, 5000m2 grote dierenwinkel in Ede vol beleving en dierbenodigdheden.
Met een gigantisch, uitgebreid assortiment, bestaande uit ca. 80.000 artikelen, die ieder zorgvuldig geselecteerd worden door specialisten, heeft ZOO&ZO alles voor een gezond en vrolijk huisdier.
ZOO&Zo verkoopt niet alleen een product, maar een belevenis! Het personeel bevat alle kennis en affiniteit om iedere klant te voorzien van de juiste informatie, in iedere stap van het aankoopproces. Bovendien organiseert ZOO&ZO regelmatig leuke evenementen voor haar trouwe klanten.

Zoo-enzo.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Zoo-enzo.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Zoo-enzo.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Zoo-enzo.nl op Trustreview.

Zoo-enzo.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Zoo-enzo.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zoo-enzo.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Zoo-enzo.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Zoo-enzo.nl is vooral actief binnen de sector dierenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Zoo-enzo.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Zoo-enzo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.