10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Ali Express reviews

De reviews en beoordelingen over Ali Express zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Ali Express reviews.

Over Ali Express

AliExpress is een online marktplaats gecreëerd door Alibaba.com, inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van e-commerce.
Op AliExpress bestellen bezoekers vanuit meer dan 200 landen en gebieden producten tegen de laagste prijzen, zowel enkele stuks als partijen, bulk bestellingen.

Ali Express ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Ali Express? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Ali Express.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Ali Express op Trustreview.

Ali Express reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Ali Express

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ali Express”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Ali Express heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Ali Express is vooral actief binnen de sector elektronica en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Ali Express gekregen? Dan kun je naar de website van Ali Express gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.