10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Batterijenhuis.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Batterijenhuis.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Batterijenhuis.nl reviews.

Over Batterijenhuis.nl

Batterijenhuis.nl biedt een ruim assortiment aan batterijen, laders en aanverwante artikelen. Daarnaast is er een ruim aanbod voor camera’s, draadloze huistelefoons, GSM’s, MP3-spelers, PDA’s en navigatie apparatuur. Op dit moment bestaat het assortiment uit ruim 1000 verschillende artikelen. Veel verkochte artikelen zijn onder andere Eneloop batterijen, lithium knoopcellen, horlogebatterijen en de fotobatterijen lithium.

Batterijenhuis.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Batterijenhuis.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Batterijenhuis.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Batterijenhuis.nl op Trustreview.

Batterijenhuis.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Batterijenhuis.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Batterijenhuis.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Batterijenhuis.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Batterijenhuis.nl is vooral actief binnen de sector elektronica en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Batterijenhuis.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Batterijenhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.