0
1 reviews
Schrijf een review

Coolmix reviews

De reviews en beoordelingen over Coolmix zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Coolmix reviews.

Over Coolmix

Coolmix refurbished producten worden op meer dan 50 punten gecontroleerd. Door te kiezen voor refurbished scheelt dit niet alleen in je portemonnee, maar verlaag je ook jouw ecologische voetafdruk.

Coolmix ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Coolmix? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Coolmix.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Coolmix op Trustreview.

Coolmix reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Coolmix

1 review for Coolmix

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Martijn

    Goede telefoon ontvangen voor een scherpe prijs.

    Bedankt!

    2 december 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Coolmix heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Coolmix is vooral actief binnen de sector elektronica en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Coolmix gekregen? Dan kun je naar de website van Coolmix gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.