0
1 reviews
Schrijf een review

Stuff Enough reviews

De reviews en beoordelingen over Stuff Enough zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Stuff Enough reviews.

Over Stuff Enough

Stuff Enough ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Stuff Enough? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Stuff Enough.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Stuff Enough op Trustreview.

Stuff Enough reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Stuff Enough

1 review for Stuff Enough

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Chris Hogenkamp

    Ik bestelde een telefoonhoesje en kreeg binnen een dag bericht dat mijn bestelling binnen 24 uur zou worden verstuurd. Daarna kreeg ik bericht dat dat telefoonhoesje niet meer leverbaar was en dat ze eenzijdig besloten hadden om ons een andere te leveren. Ik had een mooie bewerkte besteld en nu zou een bruin hoesje worden geleverd waarvan er 13 in een dozijn passen. En die kunnen je overal kopen. Maar geen gedoe van gemaakt en eerst maar afwachten omdat het wel mee zou vallen. Na een week nog niets geleverd en contact gezocht. Toen kwam de aap uit de mouw. Mijn hoesje kwam gewoon van een Chinese website en werd doorgestuurd naar mij. Had ik dat maar geweten dan was ik veel goedkoper uit geweest. En ik kreeg een linkje wanneer het werd geleverd en toen ontdekte ik waar het hoesje weg kwam. Nog een paar keer geïnformeerd en ik kreeg steeds andere horen. Uiteindelijk werd het hoesje een maand later geleverd. Achteraf realiseer ik me dat ik vooraf de reviews had moeten bekijken dan had ik hier echt niets gekocht.

    5 december 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Stuff Enough heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Stuff Enough is vooral actief binnen de sector elektronica en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Stuff Enough gekregen? Dan kun je naar de website van Stuff Enough gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.