10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Taartenwinkel.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Taartenwinkel.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Taartenwinkel.nl reviews.

Over Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl is een internationale taartenbezorgservice die al geruimte tijd bezig is om kwaliteitsservice te bieden. Taartenwinkel.nl zoekt over de hele wereld de dichtsbijzijnde ambachtelijke bakkers voor elke opdracht. Hierdoor garandeert Taartenwinkel.nl ambachtsverse taarten die gedecoreerd kunnen worden met uw foto, tekst of bedrijfslogo.
Met meer dan vier miljoen verkochte traktaties is Taartenwinkel.nl tot nu toe uitgegroeid tot de grootste online banketbakker van Nederland. De taarten zijn op maat gedecoreerd om elke gelegenheid- bedrijfsgelegenheid, promotieactie, verjaardag, bruiloft- tot een feestelijk succes te maken. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een brief of kaartje.

Taartenwinkel.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Taartenwinkel.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Taartenwinkel.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Taartenwinkel.nl op Trustreview.

Taartenwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Taartenwinkel.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Taartenwinkel.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Taartenwinkel.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Taartenwinkel.nl is vooral actief binnen de sector eten bestellen en daarnaast ook nog in de sector(en) eten & drinken.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Taartenwinkel.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Taartenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.