0
1 reviews
Schrijf een review

Inamood.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Inamood.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Inamood.nl reviews.

Over Inamood.nl

Inamood.nl is een nieuw en eigentijds vleesmerk met écht onderscheidend vermogen. Inamood.nl focussed ons niet alleen op het verkopen van het stukje vlees, maar ook op de kwaliteit, gemak en een scherpe prijs tegenwoordig een vereiste zijn.

Inamood.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Inamood.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Inamood.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Inamood.nl op Trustreview.

Inamood.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Inamood.nl

1 review for Inamood.nl

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Linda

    Super makkelijke website en geweldige producten. Ik bestel voortaan iedere maand een vleesbox bij INAMOOD.

    11 december 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Inamood.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Inamood.nl is vooral actief binnen de sector eten & drinken en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Inamood.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Inamood.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.