0
1 reviews
Schrijf een review

Internet-partyshop reviews

De reviews en beoordelingen over Internet-partyshop zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Internet-partyshop reviews.

Over Internet-partyshop

Internet-partyshop.com is dé online partyshop van Nederland met een ontzettend groot en voordelig assortiment feestkleding, -accessoires en -decoratie! Daarmee kan men ieder feest van begin tot eind verzorgen. Voor ieder themafeest en elke feestdag heeft Internet-Partyshop.com de leukste en origineelste outfits, maar Internet-partyshop.com heeft daarnaast ook feestbestek, accessoires en decoratie.

Internet-partyshop ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Internet-partyshop? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Internet-partyshop.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Internet-partyshop op Trustreview.

Internet-partyshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Internet-partyshop

1 review for Internet-partyshop

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

  • Britt Scheijgrond

    Na het leveren van een foute maat is er meteen een nieuw pakket opgestuurd. Deze was binnen 2 dagen binnen. Gratis retourbon gekregen. Vriendelijke service!

    15 oktober 2021

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Internet-partyshop heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Internet-partyshop is vooral actief binnen de sector feesten, verkleden en carnaval en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Internet-partyshop gekregen? Dan kun je naar de website van Internet-partyshop gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.