6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Gazelle reviews

De reviews en beoordelingen over Gazelle zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Gazelle reviews.

Over Gazelle

Fietsen is voor Gazelle.nl en Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van het dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Gazelle produceert al sinds 1892 fietsen die aansluiten op de wensen van de klant; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijft Gazelle.nl altijd nadenken over hoe ze het design slimmer kan maken en de techniek nóg innovatiever.

Bij Gazelle.nl wordt er gestreefd om fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit wordt gedaan met passie en volledige overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe.

Gazelle ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Gazelle? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Gazelle.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Gazelle op Trustreview.

Gazelle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Gazelle

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gazelle”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Gazelle heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Gazelle is vooral actief binnen de sector fietsen en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Gazelle gekregen? Dan kun je naar de website van Gazelle gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.