6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

De Grote Geere reviews

De reviews en beoordelingen over De Grote Geere zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle De Grote Geere reviews.

Over De Grote Geere

Accommodaties:
De Boerderij Degrotegeere.nl, een monumentale schuur, heeft sinds 1670 diverse veranderingen ondergaan. Op basis van oorspronkelijke tekeningen zijn de vakantieappartementen en vakantiewoning gebouwd op een duurzame wijze. De woningen zijn luxe en comfortabel en zijn ingericht met antibacteriële materialen. De verschillende type vakantieappartementen bieden plaats aan 3 tot 6 personen en beschikken allen over een terras met tuinmeubilair. De vakantiewoning biedt plaats aan 8 personen. Het 6-persoons vakantieappartement is dankzij enkele aanpassingen tevens geschikt voor mindervaliden. Ook kan men kiezen om het verblijf een extra luxe tintje te geven; geniet bijvoorbeeld van de sauna en sunshower in het vakantieverblijf. Geniet van het comfort en de luxe in de accommodaties van Degrotegeere.nl in Oostkapelle.

USP’s:
• Allergievriendelijke accommodaties in Oostkapelle;
• Geschikt voor 3 tot 8 personen;
• Moderne inrichting en prachtige afwerking;
• Op 5 minuten rijden van het strand.

De Grote Geere ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met De Grote Geere? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor De Grote Geere.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van De Grote Geere op Trustreview.

De Grote Geere reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over De Grote Geere

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “De Grote Geere”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

De Grote Geere heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

De Grote Geere is vooral actief binnen de sector groepsaccommodaties en daarnaast ook nog in de sector(en) groepsreizen en vakantie.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van De Grote Geere gekregen? Dan kun je naar de website van De Grote Geere gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.