6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

House of Modelcars reviews

De reviews en beoordelingen over House of Modelcars zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle House of Modelcars reviews.

Over House of Modelcars

House of Modelcars is begin 2019 opgericht. Wij zijn een jong bedrijf maar onze medewerkers hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan in het verzamelen en in- en verkopen van modelauto’s.

Handige webshop.

Uiteraard kunt u op alle gangbare manieren betalen, zoals via iDeal of creditcard. Voor het bezorgen en afleveren werkt ‘House of Modelcars' samen met het gerenommeerde bedrijf DHL. Onze webshop heeft een zogenaamde ‘slimme’ zoekfunctie én een goed doordachte rubriekenlijst. Een ‘speciaal model vinden’ of ‘lekker browsen’ door het grote aanbod maken het shoppen daardoor extra leuk.

House of Modelcars ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met House of Modelcars? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor House of Modelcars.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van House of Modelcars op Trustreview.

House of Modelcars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over House of Modelcars

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “House of Modelcars”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

House of Modelcars heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

House of Modelcars is vooral actief binnen de sector hobby en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van House of Modelcars gekregen? Dan kun je naar de website van House of Modelcars gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.