0
1 reviews
Schrijf een review

Lab21 reviews

De reviews en beoordelingen over Lab21 zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Lab21 reviews.

Over Lab21

 

 

Lab21 ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Lab21? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Lab21.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Lab21 op Trustreview.

Lab21 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Lab21

1 review for Lab21

Bestellen
100%
Leveren
100%
Service
100%
Prijs
100%

Reviewed by 01 customer(s)

Sort by

 • Sandra nonneman

  Ondertussen november en nog steeds aan het wachten op een kitter. PETER VAN HIJKOOP stuurde op 13 sept…..ben u niet vergeten. Beetje jammer dat PETER VAN HIJKOOP het nu ook weer heeft doorgeschoven naar een andere collega. Heb zo de hele afdeling al aan de tel gehad en niemand doet er iets mee. Volgens PETER gaat het maar over 2 mtr kitwerk waarom duurt het dan zo ongelovelijk lang. Hebben de vloer in febr/mrt gekocht en nog is het niet af.
  DUS MENSEN BETAAL NOOIT VOORUIT BIJ LAB 21

  PETER VAN HIJKOOP ZOALS JE ZIET BEN IK JOU NIET VERGETEN

  Eigenlijk zijn ze 1 ster geen eens waard. Denk goed na om hier een vloer te kopen. Voor de betaling weten ze je echt te vinden maar zodra dat binnen is is er totaal GEEN SERVICE meer. Wachten al ruim 2 maanden op een legger die onze vloer komt afmaken. Ze beloven van alles maar daar blijft het bij. Je staat echt met je rug tegen de muur. Op insta meerdere klachten maar die verwijderen ze meteen en nu reacties uitgezet

  Nu een reactie krijgen van het lab21 dat het helaas lang heeft geduurd maar het nu is opgelost.
  NOU KAN JE VERTELLEN DAT DAT NIET ZO IS!!!!
  ZIT WEER OP EEN TELEFOONTJE TE WACHTEN. PLINTEN MOETEN GEKIT WORDEN EN ZOALS GEWOONLIJK WORDEN WE NIET TERUGGEBELT🤬

  EN WEER RUIM EEN MAAND VERDER. WEL EEN BEICHTJE GEKREGEN MET….WIJ ZIJN U NIET VERGETEN.
  MENSEN LET OP TRAP NIET IN DE MOOIE PRAATJES, WANT ZE DOEN ER NIETS MEE.

  2 november 2021

  Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Lab21 heeft 1 review met een gemiddelde van een 0 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Lab21 is vooral actief binnen de sector huis en bouwen en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Lab21 gekregen? Dan kun je naar de website van Lab21 gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.