6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Timefortrends.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Timefortrends.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Timefortrends.nl reviews.

Over Timefortrends.nl

Time For Trends is onderdeel van Juwelier Wieringa. Juwelier Wieringa is sinds 1903 gevestigd in Delfzijl en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de verkoop van horloges, sieraden en klokken en is een begrip in Delfzijl en omstreken. De winkel is gevestigd in het centrum van Delfzijl, in de Landstraat. Het is is een gezellige winkel met een groot aanbod in horloges en sieraden van verschillende merken en in verschillende prijsklasses. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel.

Timefortrends.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Timefortrends.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Timefortrends.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Timefortrends.nl op Trustreview.

Timefortrends.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Timefortrends.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Timefortrends.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Timefortrends.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Timefortrends.nl is vooral actief binnen de sector juweliers en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Timefortrends.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Timefortrends.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.