10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Kamernet reviews

De reviews en beoordelingen over Kamernet zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Kamernet reviews.

Over Kamernet

Kamernet.nl is met meer dan 100.000 kamers per jaar het grootste kamernetwerk van Nederland!
Op de website van Kamernet kunnen jouw bezoekers zowel terecht voor het huren van een kamer, dan wel het verhuren van een kamer.

Kamer huren en verhuren:
Een kamer huren of verhuren in Nederland wordt gedaan via Kamernet.nl. Op kamernet kunnen (particuliere) huurders en kamerzoekers snel in contact komen met elkaar. Een kamer verhuren is gratis. Een aanmelding voor een zoeker ook. Om op een advertentie van een huurder te reageren hebben zoekers alleen een lidmaatschap nodig. Hiervoor zijn diverse lidmaatschappen beschikbaar. Door het directe contact met de verhuurders berekent Kamernet geen bemiddelingskosten zoals andere kamerbureaus of makelaars.

Doelgroep bij zoekers is 18 / 30 jaar (voornamelijk studenten). De doelgroep bij aanbieders: 18 jaar en ouder.

Wat biedt Kamernet jou als affiliate?
– Website met het Grootste Aanbod van Kamers(meer dan 100.000) in Nederland;
– Duidelijke doelgroep;
– Herkenbaarheid van Kamernet is hoog onder de doelgroep;
– De doelgroep is bij hun zoektocht naar een kamer heel actief.

Kamernet ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Kamernet? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Kamernet.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Kamernet op Trustreview.

Kamernet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Kamernet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kamernet”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Kamernet heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Kamernet is vooral actief binnen de sector kamerverhuur en daarnaast ook nog in de sector(en) geen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Kamernet gekregen? Dan kun je naar de website van Kamernet gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.