6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Rooming.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Rooming.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Rooming.nl reviews.

Over Rooming.nl

Rooming.nl – Het huur- en verhuur woonplatform bij Tradetracker
Rooming.nl is een snelgroeiend huur- en verhuurplatform waarbij de ontwikkelingen enorm hard gaan. Het platform heeft een grote focus op Studenten, Young Professionals en Expats maar ook voor andere woningzoekenden is Rooming.nl een zeer geschikt platform. Rooming.nl werkt op het moment samen met verschillende universiteiten als Nyenrode Amsterdam, TIO en Hogeschool van Amsterdam. Ten opzichte van 2017 heeft Rooming.nl in 2018 een gigantische groei van 300% in bezoekersaantallen meegemaakt en deze groei heeft zich voortgezet in 2019. In 2020 zijn de bezoekersaantallen iiets ingezakt door het wegblijven van expats, toch blijft Rooming een aantrekkelijke website voor Nederlandse studenten en young professionals.

Rooming.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Rooming.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Rooming.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Rooming.nl op Trustreview.

Rooming.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Rooming.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rooming.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Rooming.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Rooming.nl is vooral actief binnen de sector kamerverhuur en daarnaast ook nog in de sector(en) geen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Rooming.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Rooming.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.