6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Huis & thuis reviews

De reviews en beoordelingen over Huis & thuis zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Huis & thuis reviews.

Over Huis & thuis

Bij huisenthuis.nl koopt men zorgeloos meubelen online. Bij Europa’s grootste online woonboulevard heeft men een ruime keus aan meubels. Of het nou meubelen zijn voor in de woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor, bij huisenthuis.nl heeft men in elke categorie een ruime keus. Bij huisenthuis.nl, een van de grootste meubelwinkels van Europa, staat men voor een actuele huisinrichting, en dat voor een zacht prijsje. Dat hebben heeft Huisenthuis.nl een naam gegeven: “Wonen Op Jouw Manier”.

 

Huis & thuis ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Huis & thuis? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Huis & thuis.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Huis & thuis op Trustreview.

Huis & thuis reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Huis & thuis

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Huis & thuis”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Huis & thuis heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Huis & thuis is vooral actief binnen de sector kantoor en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Huis & thuis gekregen? Dan kun je naar de website van Huis & thuis gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.