6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Zolemba.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Zolemba.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Zolemba.nl reviews.

Over Zolemba.nl

Zolemba is een internationaal bedrijf met domeinen in onder andere Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje. De specialisatie van Zolemba.nl is het produceren van bedrukte en onbedrukte etiketten. Dagelijks probeert Zolemba.nl de klanten te verwonderen met de perfecte mix tussen prijs en kwaliteit. Doordat Zolemba.nl blanco etiketten zelf produceert, is Zolemba.nl vele malen goedkoper dan concurrenten die originele etiketten aanbieden. En dat terwijl er geen enkel verschil in kwaliteit te ontdekken is.

Naast de onbedrukte etiketten, biedt Zolemba ook vele mogelijkheden in het bedrukken van etiketten. Dit heeft geresulteerd in een groot en gevarieerd klantbestand van o.a. bierbrouwerijen, levensmiddelenfabrikanten en Digital Agencies. Deze klanten weten hun weg naar Zolemba te vinden dankzij de goede drukkwaliteit en de razendsnelle levering (24-uur).
De enorme groei van Zolemba is niet onopgemerkt gebleven. Zo is Zolemba vorig jaar genomineerd voor de FD Gazellen Award en de Sprout Challanger 50 in de categorieën ‘Snelst groeiende bedrijf van Nederland’ en ‘Meest innovatieve bedrijf van Nederland’. Wil jij meer te weten komen over Zolemba? Klik dan eens op de volgende link.

Zolemba.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Zolemba.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Zolemba.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Zolemba.nl op Trustreview.

Zolemba.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Zolemba.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zolemba.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Zolemba.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Zolemba.nl is vooral actief binnen de sector kantoor en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Zolemba.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Zolemba.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.