10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Teddy James reviews

De reviews en beoordelingen over Teddy James zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Teddy James reviews.

Over Teddy James

Teddy & James is gespecialiseerd in zachte, handgemaakte, leren schoenen voor baby's en peuters. De flexibele rubberen zool zorgt ervoor dat kinderen op een natuurlijke & veilige manier hun eerste stapjes zetten. Een flexibele zool buigt goed mee met het voetje van het kind en zorgt voor een goed houding en ontwikkeling. Het comfort, pasvorm & flexibiliteit zorgen ervoor dat je kleintje vol zelfvertrouwen de wereld kan gaan ontdekken. Naast schoentjes heeft Teddy & James ook de leukste accessoires voor kleintjes. En dit alles voor een heel fijn prijsje.

Teddy James ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Teddy James? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Teddy James.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Teddy James op Trustreview.

Teddy James reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Teddy James

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Teddy James”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Teddy James heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Teddy James is vooral actief binnen de sector kinderen en daarnaast ook nog in de sector(en) baby en webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Teddy James gekregen? Dan kun je naar de website van Teddy James gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.