10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

24S reviews

De reviews en beoordelingen over 24S zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle 24S reviews.

Over 24S

24S is het Parijse stijladres, onderdeel van LVMH Groupe en een onderneming die 250 merken aanbiedt, van de meest gerenommeerde Maisons ter wereld tot de meest opwindende opkomende hedendaagse labels. De aandacht voor detail waarmee elk stuk is geselecteerd, herinnert aan de curatieve geest van Le Bon Marché in Parijs, en vormt de basis voor de keuze van regelmatige exclusieve samenwerkingen met merken van Balenciaga tot AMI. 24S is een echte wereldwijde bestemming en verzendt naar meer dan 100 landen met een high-end service propositie, inclusief toegang tot Personal Shopper stijladvies en een op maat gemaakte messenger service met toegewijde begeleiding en aanbevelingen op maat van de beller om het perfecte cadeau of look te vinden.

Elke bestelling wordt verpakt in de iconische 24S-doos, voorzien van de initialen van de ontvanger, zodat het klaar is om cadeau te geven. De inmiddels befaamde “pop-up” is geliefd bij klanten van alle leeftijden en wordt dagelijks gedeeld op sociale media.

24S ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met 24S? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor 24S.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van 24S op Trustreview.

24S reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over 24S

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “24S”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

24S heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

24S is vooral actief binnen de sector kledingwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode en modeaccessoires.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van 24S gekregen? Dan kun je naar de website van 24S gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.