10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Farfetch reviews

De reviews en beoordelingen over Farfetch zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Farfetch reviews.

Over Farfetch

Farfetch bestaat uit liefde voor mode. Farfetch gelooft in het versterken van individualiteit. De missie is om wereldwijd het technologieplatform voor luxemode te zijn, dat makers, curatoren en consumenten met elkaar verbindt.Zij exploiteren de enige echt wereldwijde luxe digitale marktplaats op grote schaal waar liefhebbers van mode overal ter wereld kunnen winkelen voor een ongeëvenaard assortiment ongelooflijke producten van 's werelds beste merken en boetieks.
Farfetch heeft meer dan 2.900 merken beschikbaar op de marktplaats, variërend van traditionele merken tot opkomende ontwerpers. De consumenten kunnen winkelen in verschillende categorieën, waaronder dameskleding, herenkleding, kinderkleding, vintage, fijne horloges en fijne sieraden, en zij verzenden naar 190 landen over de hele wereld.

Farfetch ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Farfetch? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Farfetch.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Farfetch op Trustreview.

Farfetch reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Farfetch

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farfetch”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Farfetch heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Farfetch is vooral actief binnen de sector kledingwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Farfetch gekregen? Dan kun je naar de website van Farfetch gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.