10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

SKOT Fashion reviews

De reviews en beoordelingen over SKOT Fashion zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle SKOT Fashion reviews.

Over SKOT Fashion

SKOT fashion – hét duurzame kledingmerk voor mannen. Gespecialiseerd in duurzame slim fit overhemden en t-shirts van topkwaliteit. Wat ooit begon als kleine Amsterdamse start-up is uitgegroeid tot een succesvol label met grootse dromen. SKOT gelooft namelijk in een leuke en eerlijke wereld en streeft naar een 100% circulair productieproces. Op kantoor, op business trip of tijdens het weekend met vrienden, een overhemd of t-shirt van SKOT is zijn daily partner in crime. Ontworpen met aandacht en eerlijk geproduceerd met respect voor mens en milieu.

SKOT Fashion ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met SKOT Fashion? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor SKOT Fashion.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van SKOT Fashion op Trustreview.

SKOT Fashion reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over SKOT Fashion

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SKOT Fashion”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

SKOT Fashion heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

SKOT Fashion is vooral actief binnen de sector kledingwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van SKOT Fashion gekregen? Dan kun je naar de website van SKOT Fashion gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.