6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Boot Koffie reviews

De reviews en beoordelingen over Boot Koffie zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Boot Koffie reviews.

Over Boot Koffie

Bootkoffie.nl heeft een sterke missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie, de naam van de koffieboer bekend maken en meehelpen met waardige leefomstandigheden op de koffieplantage. De klanten van Bootkoffie.nl weten dat koffieboeren in ontwikkelingslanden, waarvan velen een decennia lange relatie onderhouden, een rechtvaardige prijs hebben ontvangen. Een prijs die boeren in staat stelt te investeren in duurzame ontwikkeling, leefomstandigheden en kwaliteit van de koffie. Denk daarbij aan productiviteitsverbeteringen, een schoon milieu, goed onderdak, onderwijs en betere gezondheidszorg.

Boot Koffie ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Boot Koffie? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Boot Koffie.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Boot Koffie op Trustreview.

Boot Koffie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Boot Koffie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boot Koffie”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Boot Koffie heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Boot Koffie is vooral actief binnen de sector koffie & thee en daarnaast ook nog in de sector(en) eten & drinken.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Boot Koffie gekregen? Dan kun je naar de website van Boot Koffie gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.