10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Bodum reviews

De reviews en beoordelingen over Bodum zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Bodum reviews.

Over Bodum

Bodum werd in 1944 opgericht door Peter Bodum in Kopenhagen, en groeide uit tot een begrip voor koffie- en theeoplossingen en huishoudelijke accessoires van hoge kwaliteit voor iedereen.

Vandaag worden Bodum producten verkocht in 55 landen met 7 eigen winkels, en nog veel meer shop-in-shops, outlet stores, en verkooppunten over de hele wereld. Het assortiment is verder uitgebreid met andere keuken- en huishoudproducten, waaronder kookgerei en bestek, opbergartikelen, textiel en andere huishoudelijke en kantoorproducten.

Bodum ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Bodum? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Bodum.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Bodum op Trustreview.

Bodum reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Bodum

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bodum”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Bodum heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Bodum is vooral actief binnen de sector koken & tafelen en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Bodum gekregen? Dan kun je naar de website van Bodum gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.