10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

MarlieenFelice.nl reviews

De reviews en beoordelingen over MarlieenFelice.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle MarlieenFelice.nl reviews.

Over MarlieenFelice.nl

Marlie & Felice heeft de leukste en grootste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn op het gebied van luxe cadeaus, serviezen, glaswerk en designartikelen.In hun webshop willen zij u graag van al gemakken voorzien om deze artikelen vanuit huis te bekijken en online te bestellen. De webshop biedt allerlei grote design en servies merken voor uw badkamer, woon-/eetkamer en keuken.
In webwinkel van Marlie & Felice vindt u niet alle artikelen die ook in de winkel beschkbaar zijn, maar het online assortiment wisselt en wordt regelmatig aangevuld.

MarlieenFelice.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met MarlieenFelice.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor MarlieenFelice.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van MarlieenFelice.nl op Trustreview.

MarlieenFelice.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over MarlieenFelice.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MarlieenFelice.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

MarlieenFelice.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

MarlieenFelice.nl is vooral actief binnen de sector koken & tafelen en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van MarlieenFelice.nl gekregen? Dan kun je naar de website van MarlieenFelice.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.