10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

ZeroWater reviews

De reviews en beoordelingen over ZeroWater zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle ZeroWater reviews.

Over ZeroWater

Zerowater.nl is sinds 2011 gestart als online shop om waterfilter apparaten te promoten:
• Losse waterapparaten om mee te nemen onderweg (sporten, vakantie etc.);
• Duurzame waterapparaten thuis en op kantoor (al dan niet aangesloten op de waterleiding).

De waterfilters filteren onder andere bacteriën, medicijnresten, lood en het door waterbedrijven toegevoegd chloor uit het water. De opgeloste vaste deeltjes worden door het unieke 5-laags filter uit het water gefilterd. Dit geeft een zuivere smaak van puur water. Om zo te drinken, maar ook voor thee, koffie en vele andere toepassingen.

Alle producten zijn altijd uit voorraad leverbaar binnen één werkdag.

Zerowater.nl is onderdeel van het platform Fitplein.nl, dat gezond leven en bewust leven promoot via blogplatforms, Facebookpagina's en webshops. De andere shops zijn Superfoodmarkt.nl, Optimaalwater.nl en Ontgiften.nl.

ZeroWater ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met ZeroWater? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor ZeroWater.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van ZeroWater op Trustreview.

ZeroWater reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over ZeroWater

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZeroWater”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

ZeroWater heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

ZeroWater is vooral actief binnen de sector koken & tafelen en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops en wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van ZeroWater gekregen? Dan kun je naar de website van ZeroWater gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.