10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Second Luxury reviews

De reviews en beoordelingen over Second Luxury zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Second Luxury reviews.

Over Second Luxury

Second Luxury is dé tweedehands markt met exclusieve meubel- en lifestyle items van topmerken. Het ruime assortiment bestaat uit interieur, kunst, sieraden, tassen en tuinmeubelen. Bij Second Luxury shoppen jouw bezoekers eenvoudig online óf in de showroom in Eindhoven.

Het interieur aanbod bestaat uit tafels, stoelen, banken, vloerkleden en meer van merken als B&B Italia, Vitra, Linteloo, Leolux, Piet Boon, Cappellini en meer. Het lifestyle aanbod bestaat uit horloges, tassen, sieraden en meer van topmerken als Jaeger-Lecoultre, Rolex, IWC, Cartier, Louis Vuitton, Hermes, Chloe, Chanel, Givency, Versace etc. Ieder product wordt met een echtheidscertificaat geleverd.

 

 

Second Luxury ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Second Luxury? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Second Luxury.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Second Luxury op Trustreview.

Second Luxury reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Second Luxury

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Second Luxury”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Second Luxury heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Second Luxury is vooral actief binnen de sector luxury en daarnaast ook nog in de sector(en) webshops.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Second Luxury gekregen? Dan kun je naar de website van Second Luxury gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.