10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Design Market reviews

De reviews en beoordelingen over Design Market zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Design Market reviews.

Over Design Market

DESIGN MARKET is de online Europese leider in Vintage Meubels.
Onze website brengt de beste galerijen van Europa samen. Meer dan 40.000 vintage items uit de jaren 50 tot 90, slechts een klik verwijderd en overal ter wereld aan je voordeur bezorgd.

Design Market ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Design Market? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Design Market.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Design Market op Trustreview.

Design Market reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Design Market

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Design Market”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Design Market heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Design Market is vooral actief binnen de sector meubels en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Design Market gekregen? Dan kun je naar de website van Design Market gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.