6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Rootsmann.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Rootsmann.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Rootsmann.nl reviews.

Over Rootsmann.nl

Rootsmann.nl is een nieuw interieurlabel en staat voor: Meubels met een bijzonder verhaal.

Bij het nieuwe interieurlabel Rootsmann.nl vindt u geen dertien in een dozijn producten, maar bijzondere meubels met een eigen verhaal. De ene keer heeft het meubel een historisch design, de andere keer vertelt juist het materiaal een bijzonder verhaal. Denk aan een ladekast waarvan het design is afgeleid van een authentieke Deense kwekerskast of een eettafel gemaakt van het hout van een oude Indonesische vissersboot. Zo haalt u niet alleen een stoer en kleurrijk meubel, maar ook een stukje geschiedenis in huis.

Het zijn niet alleen de vintage looks die de meubels van Rootsmann.nl zo bijzonder maken, maar ook het verhaal erachter. Zo zijn veel meubels gloednieuw, maar is het ontwerp geïnspireerd op vervlogen tijden. Andere meubels zijn helemaal van nu, maar gemaakt van oude materialen, zoals gebruikte autobanden of oud ijzer. Om er zeker van te zijn dat u een echte Rootsmann in huis haalt, wordt elk meubelstuk bovendien voorzien van een mooie koker met daarin zijn eigen verhaal.

Rootsmann.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Rootsmann.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Rootsmann.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Rootsmann.nl op Trustreview.

Rootsmann.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Rootsmann.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rootsmann.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Rootsmann.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Rootsmann.nl is vooral actief binnen de sector meubels en daarnaast ook nog in de sector(en) wonen.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Rootsmann.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Rootsmann.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.