10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Snurk Amsterdam reviews

De reviews en beoordelingen over Snurk Amsterdam zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Snurk Amsterdam reviews.

Over Snurk Amsterdam

SNURK is een duurzaam merk dat beddengoed en loungewear maakt voor het hele gezin. De vrolijke collecties worden fairtrade geproduceerd in Portugal en alles is gemaakt van zacht gecertificeerd biologisch katoen. Met SNURK vier je de kunst van het nietsdoen in stijl. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en heeft kantoor in Amsterdam. Er werken momenteel 16 mensen, waaronder de twee oprichters. SNURK is populair in Nederland en België en ook in het verdere buitenland geliefd. Wereldwijd heeft het merk meer dan 2.000 verkooppunten, tot in China en Amerika. Sterren zoals Oprah Winfrey en Gwyneth Paltrow zijn fan van het kinderbeddengoed en Rolling Stone bandlid Ron Wood is al vaker gefotografeerd in een SNURK trui.

 

Snurk Amsterdam ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Snurk Amsterdam? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Snurk Amsterdam.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Snurk Amsterdam op Trustreview.

Snurk Amsterdam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Snurk Amsterdam

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snurk Amsterdam”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Snurk Amsterdam heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Snurk Amsterdam is vooral actief binnen de sector mode en daarnaast ook nog in de sector(en) kledingwinkels.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Snurk Amsterdam gekregen? Dan kun je naar de website van Snurk Amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.