10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Vodde reviews

De reviews en beoordelingen over Vodde zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Vodde reviews.

Over Vodde

Over Vodde
Vodde is een alliantie van producenten en makers die het anders willen. Hiervoor werkt Vodde.nl samen met iedereen; van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, kennisinstituten, kunstenaars, garenspinners op een missie, kringloopwinkels tot grote retailers toe. Vodde.nl maakt eerlijke sokken, Vodde.nl werkt niet met ‘nieuw’ katoen maar maakt sokken van de kleding die in de textielbak wordt gegooid.

Vodde ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Vodde? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Vodde.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Vodde op Trustreview.

Vodde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Vodde

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vodde”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Vodde heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Vodde is vooral actief binnen de sector mode en daarnaast ook nog in de sector(en) .

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Vodde gekregen? Dan kun je naar de website van Vodde gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.