10
1 reviews
Bestellen
10
Leveren
10
Service
10
Prijs
10
Schrijf een review

Mi-vida.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Mi-vida.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Mi-vida.nl reviews.

Over Mi-vida.nl

Mi-vida.nl boutique
Sinds juli 2020 hebben wij onze deuren mogen openen op de Langestraat 11 in Alkmaar. In de Mi Vida boutique zijn alle producten te vinden die Mi-vida.nl ook online aanbieden en meer! Mi-vida.nl zijn zeven dagen per week geopend om jou te voorzien met onze laatste fashion en (home) accessoires finds. De winkel is heerlijk knus en een kop koffie of thee staat al klaar.

Elke week reizen we stad en land af opzoek naar de leukste items. Daarnaast maken we een klein deel van de collectie zelf. Zo worden bijvoorbeeld scrunchies handgemaakt. Alles wat Mi-vida.nl verkoopt wilt het Mi Vida Team het liefst ook direct in de eigen kledingkast hangen. De leukste dameskleding en sieraden van Alkmaar zijn bij Mi Vida te vinden. Het doel is om Mi Vida fashionlovers te inspireren en een groot aanbod te bieden.

Mi-vida.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Mi-vida.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Mi-vida.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Mi-vida.nl op Trustreview.

Mi-vida.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Mi-vida.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mi-vida.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Mi-vida.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 10 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Mi-vida.nl is vooral actief binnen de sector modeaccessoires en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Mi-vida.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Mi-vida.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.