6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Kievit Schoenen reviews

De reviews en beoordelingen over Kievit Schoenen zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Kievit Schoenen reviews.

Over Kievit Schoenen

Kievit-schoenen.nl is dé schoenenwinkel als het gaat om comfort, pasvorm en advies. Het oplossen van alle voetgerelateerde klachten staat bij Kievit-schoenen.nl hoog in het vaandel. Met een uitgebreide heren- en damescollectie die bestaat zoal uit merken als: Greve, Berwick, Clarks, Finn Comfort, Gijs schoenen, Xsensible, Durea, Hartjes, Lowa, Meindl en Dolomite. Naast een hoofdlocatie in Hengelo, bevinden overige winkels zich in Enschede, Almelo en Leiden.

Kievit Schoenen ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Kievit Schoenen? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Kievit Schoenen.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Kievit Schoenen op Trustreview.

Kievit Schoenen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Kievit Schoenen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kievit Schoenen”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Kievit Schoenen heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Kievit Schoenen is vooral actief binnen de sector schoenenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Kievit Schoenen gekregen? Dan kun je naar de website van Kievit Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.