6
1 reviews
Bestellen
6
Leveren
6
Service
6
Prijs
6
Schrijf een review

Sloffen-webshop.nl reviews

De reviews en beoordelingen over Sloffen-webshop.nl zijn geschreven door echte mensen met echte ervaringen en worden niet door iemand bewerkt. Zo is de beoordeling een afspiegeling van de ervaring die deze persoon heeft gehad. Lees hier alle Sloffen-webshop.nl reviews.

Over Sloffen-webshop.nl

Sloffen-webshop.nl verkoopt dagelijks tientallen sloffen en heeft dankzij dit succes recent haar assortiment uitgebreid tot ruim 200 soorten sloffen/pantoffels. Deze winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Deze firma exploiteert verschillende goedlopende online winkels, waaronder, Bellatio.nl, Fun-en-Feest.nl en Knuffelparadijs.nl. Shoppartners is continu bezig met het verbeteren van haar winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.

Sloffen-webshop.nl ervaringen en klachten

Heb een goede of slechte ervaring gehad met Sloffen-webshop.nl? Wat was er dan zo goed of slecht en wat kan er beter? Zou je hier in de toekomst weer een keer bestellen? Antwoorden op al deze vragen helpen andere met het maken van een goede doordachte keuze voor Sloffen-webshop.nl.

Laat je dus voortaan leiden door reviews en beoordelingen van echte mensen en help mee, als ervaringsdeskundige, door zelf jou ervaring te delen van Sloffen-webshop.nl op Trustreview.

Sloffen-webshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Lees beoordelingen over Sloffen-webshop.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sloffen-webshop.nl”

Your email address will not be published.

Bestellen
Leveren
Service
Prijs

Sloffen-webshop.nl heeft 1 review met een gemiddelde van een 6 als klantbeoordeling. Ook geeft 100% van alle reviews aan dat ze hier weer zouden kopen.

Sloffen-webshop.nl is vooral actief binnen de sector schoenenwinkels en daarnaast ook nog in de sector(en) mode.

Het je na het lezen van alle reviews en ervaringen een positieve indruk van Sloffen-webshop.nl gekregen? Dan kun je naar de website van Sloffen-webshop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Weet je het nog niet zeker zoek dan verder via de zoekfunctie bovenin naar een ander bedrijf.